Rabu, 6 Oktober 2010

sAaTaAndaGi



hajimete kiita. 
first time dnga. first time tgok. first time kenal.
tak sengaja ter'ki ni naru ble tgok kt tv sal asia campaign deme, sy pun smngt g google. tp bese la law tgok tv BUKAN BAHASA MELAYU, kurang upaya la sket gegendang telinga ni nak menangkap apekah nama grupnye. x silap sy nme deme saataa andagi (サーターアンダギー)

semangat la sy g 'google'kan.
tapi,


ini pulak yg sy dapat.. 
haha! sebijik cm syuu kurimu (cream puff) yg mmg fav sy tuh. haih, telinga lampi la ni, terdetik pulak kt hati. 

tapi, 
scroll punye scroll punye scroll, terkuar la jugk gmbr mamat2 bertiga tuh. (hehe..bkn lampi choukai nmpknye.hhoho). 

mmg btol la tu nme deme saataa andagi.. n kueh tu pun bernama saataa andagi gak. kuih feymes dari okinawa rupenyer. mamat2 ni pon org okinawa kott, lagu dy ad selit2 kotoba okinawa, n nme pun kueh okinawa kan..huhu..
klo nk dnga, sile klik sini.



p./s. hehe..xd ke grup band mesia nk gune name KARIPAP?

2 ulasan: